BeginpaginaPersonenwagensBedrijfswagensIndustrieel SpuitwerkProfile RepairContact

 

Schadecentrum Rengers wint landelijke HodijcupTeam Rengers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 22 november mocht het Kartteam van Schadecentrum Rengers uit Nieuw-Weerdinge zich laten kronen als beste deelnemer aan de Hodij Coatings Kartcompetitie 2013. Daarmee kwam een eind aan een spannende competitie waarin 30 teams van landelijke schade herstelbedrijven zich via twee voorrondes in Eindhoven, Breda en Hoogeveen moesten plaatsen voor de finaleronde in Hoogeveen. Tijdens deze finale wist het team van Schadecentrum Rengers over een race van één uur als eerste te finishen. In Hoogeveen bleef het de nummer twee exact 4,6 seconden voor.

Met dit unieke resultaat werd de felbegeerde kampioensbokaal van de Hoogeveense lakleverancier na twee tweede plaatsen nu eindelijk mee naar Nieuw-Weerdinge genomen.

 
  Schadecentrum Rengers B.V. is een middelgrote all-round schadeherstelbedrijf met 7 medewerkers opgericht in juli 1995. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuw Weerdinge in de Zuid-Oosthoek van Drenthe. Ons bedrijf neemt geografisch gezien binnen een straal van 1 kilometer een strategische plaats in, namelijk in de driehoek Gemeente Emmen, Gemeente Borger-Odoorn, Gemeente Vlagtwedde . De Gemeente Stadskanaal daarentegen bevindt zich binnen een straal van 10 kilometer.
   
  Ook is Duitsland voor ons een potentieel marktgebied omdat ons bedrijf maar 5 kilometer verwijderd is van de grensplaats Rutenbrock Emsland. Wij zijn een bedrijf dat volop in beweging is. Wij richten ons op meerdere markten / segmenten te weten:
* compleet schadeherstel personenwagens
* compleet schadeherstel van lichte- tot zware bedrijfswagens
* PROFILE REPA!R
caravan- en camperwand herstel
* industrieel spuitwerk
 
 
 
 

 

  Wij menen ons te onderscheiden van "de rest" door de verschillende disciplines, waarbij met name de volgende doelstellingen worden nagestreefd:
  * ons servicepakket volledig afstemmen op de wensen van de klanten
  * hoge servicegraad - grote flexibiliteit
  * langdurig goedblijvende kwaliteit van lakwerk
  * schriftelijke garantie op kwaliteit
  * een concurrerende prijs

 

  Ons werk voeren wij uit op een totale werkvloeroppervlakte van ca.1200 m2 . Binnen deze ruimte bevinden zich o.a. het volgende:
  * een zeer goed geoutilleerde werkplaats van ca. 650 m2 dat is voorzien van een
2-koloms hefbrug, een 4-koloms hefbrug, een plaatwerkafdeling met richtbank voor personenwagens en een complete voorbewerkingsunit geschikt voor 6 personenwagens en/of kleine-lichte bedrijfswagens. Op deze werkvloeroppervlakte worden de voorbereidingen gedaan t.b.v. werkzaamheden op het gebied van personenwagens, lichte- en zware bedrijfswagens, caravan- en camperwandherstel én industrieel spuitwerk zoals heftrucks, hoogwerkers, kranen en shovels.
  * een spuitcabine aansluitend op de hierboven genoemde werkplaats met een grootte van ca. 7 meter lang x ca. 4 meter breed uitgevoerd en volledig aangepast voor het spuiten van watergedragen lakken.
  * een grote spuitcabine van 20 meter lang, 6 meter breed en 5 meter hoog.
  * een ruime mengruimte die centraal gelegen is tussen de 2 aanwezige spuitcabines en geschikt gemaakt voor meerdere spuiters en voorzien van mechanisch ventilatiesysteem.